Trimite Flori In Romania

Despre Trimite Flori in Romania

Suna cineva la usa. Cand deschizi esti surprinsa de o frenezie de culori si parfumuri, un buchet de flori surprinzator. Si dintr-o data fata ti se lumineaza si parca ziua este mai vesela si presarata cu mai multe zambete. Acesta este moto-ul nostru: sa impartim zambete si raze de soare . Pentru noi un trandafir rosu,o garoafa alba sau un crin imperial nu este doar o floare minunata ci o modalitate de a exprima sentimente de dragoste, adorare, pasiune, gelozie sau condoleante , gratitudine sau bucurie. Este dificil sa exprimi ceea ce simti in cuvinte, insa un buchet de flori o va face cat ai clipi.

.

Websitul Trimite Flori in Romania a aparut din dorinta de a oferi livrari de flori la standarde ridicate. Trimite Flori in Romania se adreseaza romanilor care sunt plecati din tara si care nu au posibilitatea sa ajunga acasa pentru evenimentele importante din viata celor dragi. Majoritatea clientilor nostri sunt romani din Canada, SUA, Norvegia, Suedia, Franta, Anglia, Italia sau Spania. Trimite Flori in Romania este o florarie online cu livrare la domiciliu oriunde in Romania (orice oras sau sat). Comenzile sunt plasate online, iar plata se efectueaza cu cardul bancar sau cu cont de Paypal.
Cum se comanda flori prin floraria online Trimite Flori in Romania

.

Comenzile de flori se pot plasa online pe situl nostru 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Va rugam plasati comanda de flori cel putin cu 24 de ore inainte de livrare pentru orase ca si .Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campina, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Resita, Satu Mare, Sibiu sau Timisoara. Pentru cecelalte orase sau sate va rugam plsati comanda de flori cu cel putin 48 de ore inainte de livrare. Pentru comenzi de flori cu livrare Sambata sau Duminica va rugam plasati comanda cel tarziu Vinerea la ora 12 pm. Pentru mai multe detalii privind plasarea comenzii de flori sau zonele de livrare va rugam accesati meniul Cum comand si Unde livram